top of page
Rest hotel HoReCa Expo logo.png

ԲԻԶՆԵՍ ԾՐԱԳԻՐ ՏԱՐԱԾՔԻ ԽՈՀԱՆՈՑ

մայիսի 25-ից մինչև մայիսի 27-ը ԵՀ-ում 2021թ.ՄԵՐԻԴԻԱՆկանցկացվի HORECA հատվածի համալիր սարքավորումների և սպասարկման եվրասիական II ցուցահանդեսը «REST-HOTEL EXPO FORUM»

Ձևավորվում էր «խոհանոց» տարածք ծրագրի դեմո տարբերակը։ Ֆորումի ընթացքում «խոհանոցի» տարածքում անցկացվում են մի շարք գործնական վարպետության դասեր պրոֆեսիոնալ խոհարարների և խոհարարական ակադեմիաների կողմից: Ստորև ներկայացված են սեմինարի թեմաները.

25 մայիսի, 2021 թ (երեքշաբթի)

- Սեմինար «Մատչելի հայկական, ռուսական, բելառուսական, ղազախական և ղրղզական  խոհանոց» սեմինար

- Վարպետության դաս «Աշխարհի ժողովուրդների իսկական խոհանոցը ժամանակակից մեկնաբանությամբ»

- Վարպետության դաս «Ծովային դելիկատեսների օգտագործման նոր հնարավորություններ»

- Վարպետության դաս «Խոհանոցների համագործակցություն հաստատությունում»

- Վարպետության դաս «Խոհանոցը հակառակ ուղղությամբ»

26 մայիսի, 2021 թ (չորեքշաբթի)

- Վարպետության դաս «Ինչի՞ համար են վարձատրվում ժամանակակից խոհարարները»

- Վարպետության դաս «Բուլյոնի վրա հիմնված սոուսներ»

- Վարպետության դաս «Այլընտրանքային կրճատումներ, ինչպես աշխատել դրանց հետ»

- Վարպետության դաս «Ձուկ պատրաստելու ոչ ստանդարտ եղանակ»

27 մայիսի, 2021 թ (ուրբաթ)

- Վարպետության դաս «Սերուցք ամենօրյա արտադրանքից»

- Վարպետության դաս «Բաց կրակի խոհանոց. Այլընտրանք բոլոր նման «քյաբաբներին».

 կարող եք և պետք է  կրակ օգտագործել ռեստորանում»

Միջոցառումների մասնակից և հանդիսատես դառնալու համար անհրաժեշտ է գրանցվել տարածքի «խոհանոց» բաժնում՝ կրծքանշան ստանալու համար։

Приглашаем шеф-поваров лучших заведений, принять участие и воплотить в жизнь   программу по   мастер классом , продемонстрировать свои кулинарные навыки_cc781905-5cde- 3194-bb3b-136bad5cf58d_ на мероприятии подобного масштаба,  применяя самые «Сложные» кулинарные техники и   кулинарные шедевры, выходящие из рук  кудесников - քաղաքի լավագույն խոհարարները:

bottom of page