ԲԻԶՆԵՍ ԾՐԱԳԻՐ ՏԱՐԱԾՔԻ ԽՈՀԱՆՈՑ
մայիսի 25-ից մինչև մայիսի 27-ը ԵՀ-ում 2021թ.ՄԵՐԻԴԻԱՆկանցկացվի HORECA հատվածի համալիր սարքավորումների և սպասարկման եվրասիական II ցուցահանդեսը «REST-HOTEL EXPO FORUM»
Ձևավորվում էր «խոհանոց» տարածք ծրագրի դեմո տարբերակը։ Ֆորումի ընթացքում «խոհանոցի» տարածքում անցկացվում են մի շարք գործնական վարպետության դասեր պրոֆեսիոնալ խոհարարների և խոհարարական ակադեմիաների կողմից: Ստորև ներկայացված են սեմինարի թեմաները.
25 մայիսի, 2021 թ (երեքշաբթի)
- Սեմինար «Մատչելի հայկական, ռուսական, բելառուսական, ղազախական և ղրղզական խոհանոց» սեմինար
- Վարպետության դաս «Աշխարհի ժողովուրդների իսկական խոհանոցը ժամանակակից մեկնաբանությամբ»
- Վարպետության դաս «Ծովային դելիկատեսների օգտագործման նոր հնարավորություններ»
- Վարպետության դաս «Խոհանոցների համագործակցություն հաստատությունում»
- Վարպետության դաս «Խոհանոցը հակառակ ուղղությամբ»
26 մայիսի, 2021 թ (չորեքշաբթի)
- Վարպետության դաս «Ինչի՞ համար են վարձատրվում ժամանակակից խոհարարները»
- Վարպետության դաս «Բուլյոնի վրա հիմնված սոուսներ»
- Վարպետության դաս «Այլընտրանքային կրճատումներ, ինչպես աշխատել դրանց հետ»
- Վարպետության դաս «Ձուկ պատրաստելու ոչ ստանդարտ եղանակ»
27 մայիսի, 2021 թ (ուրբաթ)
- Վարպետության դաս «Սերուցք ամենօրյա արտադրանքից»
- Վարպետության դաս «Բաց կրակի խոհանոց. Այլընտրանք բոլոր նման «քյաբաբներին».
կարող եք և պետք է կրակ օգտագործել ռեստորանում»
Приглашаем шеф-поваров лучших заведений, принять участие и воплотить в жизнь программу по мастер классом , продемонстрировать свои кулинарные навыки_cc781905-5cde- 3194-bb3b-136bad5cf58d_ на мероприятии подобного масштаба, применяя самые «Сложные» кулинарные техники и кулинарные шедевры, выходящие из рук кудесников - քաղաքի լավագույն խոհարարները: